> 100 000 PRODUSE

CUMPĂRĂTURI SIGURE

PREȚURI ATRACTIVE

SFATURI PROFESIONALE

Nav switch
Menu

8. Politica de retur

Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare incheiat la distanta prin intermediul Site-ului intr-un termen de 14 zile de la incheierea contractului, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta ale costuri inafara de costurile directe legate de returnarea produselor achizitionate, in afara de cazul in care Societatea accepta sa suporte aceste costuri si mentioneaza expres acest lucru. In aceasta situatie, produsele vor fi trimite inapoi catre Vanzator de catre Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Returul produselor se poate efectua prin completarea formularului online de pe Site https://absulo.ro/rma/guest/login sau prin notificare transmisa prin e-mail la adresa [email protected].

Costul transportului va fi suportat de catre Dvs., conform prevederilor legale in acest sens. Adresa de trimitere a produselor returnate este: Paxy – Absulo, Ogorului 3G (depozit FAN Courier), 410554 Oradea, Romania.

Produsele returnate vor fi insotite de urmatoarele documente: bon fiscal sau factura, certificate de garantie si ambalaj. Produsul nu poate fi returnat in cazul in care acesta prezinta urme de uzura.

In cazul produselor achizitionate online, valoarea produsului returnat va fi transferata in contul Cumparatorului, dupa primirea si dupa evaluarea corespunzatoare a produsului returnat.

 


Formular de retragere din  contract  încheiat la distanță  prin intermediul magazinului online www.absulo.ro

(completați și trimiteți acest formular doar dacă doriți să vă retrageți din contract)

 

Łazienkaplus.pl S.A. 
KRS: 0000400575
ul. Składowa 17
62-023 Żerniki
Poľská republika

 

Adresa de livrare:

Paxy – Absulo
Ogorului 3G (depozit FAN Courier)
410554 Oradea

În .................................... ziua .......................

Eu, [numele și prenumele cumpărătorului] cu domiciliul la [strada, codul], [codul poștal] [localitate], informez prin prezență despre retragerea mea din contractul de vânzare pentru următoarele produse:

Nume produs:

ID Comandă:

Data comenzii produselor:

Data primirii produselor:

Număr document:

Număr de cont bancar:

...........................................................

semnătura cumpărător

                                                                 (dacă formularul este depus în format de hârtie)

 

Descarcă fișierul PDF imprimabil (link)